Sihopuk Baru, Halongonan Timur, Padang Lawas Kalér

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Sihopuk Baru
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPadang Lawas Kalér
KacamatanHalongonan Timur

Sihopuk Baru nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Halongonan Timur, Kabupatén Padang Lawas Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Halongonan Timur, Padang Lawas Kalér


Gnome-home.svg