Sikelang, Penanggalan, Subulussalam

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Sikelang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KotaSubulussalam
KacamatanPenanggalan

Sikelang nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Penanggalan, Kota Subulussalam, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Penanggalan, Subulussalam


Gnome-home.svg