Silihasih, Pabedilan, Cirebon

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Silihasih
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Cirebon
Kacamatan Pabedilan
Pamaréntahan
 • Nami Kuwu Suherman

Silihasih nyaéta salasahiji désa di kacamatan Pabedilan, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg