Silo Bonto, Silau Laut, Asahan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Silo Bonto
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténAsahan
KacamatanSilau Laut

Silo Bonto nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Silau Laut, Kabupatén Asahan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Silau Laut, Asahan


Gnome-home.svg