Simeulue Tengah, Simeulue

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Simeulue Tengah
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténSimeulue
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri11.09.01
Désa/kalurahan-

Simeulue Tengah nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Simeulue, Propinsi Acéh , Indonésia.


Citakan:Simeulue Tengah, Simeulue