Simon McBurney

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Simon McBurney
OBE
Simon McBurney, 2015
GumelarSimon Montagu McBurney
25 Agustus 1957 (1957-08-25) (yuswa 63)
Cambridge, Inggris, Britania Raya
Alma materPeterhouse, Cambridge
Lecoq International School of Theatre
Taun aktip1988–ayeuna
PasanganCassie Yukawa
Anak3

Simon Montagu McBurney, OBE (gumelar di Cambridge, Inggris, Britania Raya, 25 Agustus 1957; umur 63 taun)[1] mangrupikeun aktor Inggris, sutradara sareng panulis. Anjeunna diréktur artistik sareng pupuhu Théâtre de Complicité, London. Anjeunna dipikanyaho salaku aktor dina film The Manchurian Candidate, Friends with Money, The Golden Compass, The Duchess, Robin Hood, Harry Potter and the Deathly Hallows - Bagean 1, Tinker Tailor Soldier Spy, Magic in the Moonlight, The Theory of Everything jeung Mission: Impossible – Rogue Nation.

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "Index entry". FreeBMD. ONS. Diakses tanggal 20 January 2014. 

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg