Simpang Bitung, Jiput, Pandéglang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Simpang Bitung
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiBanten
KabupaténPandéglang
KacamatanJiput

Simpang Bitung nyaéta salasahiji désa di Kacamatan Jiput, Pandéglang, Propinsi Banten, Indonésia.