Simpang Jernih, Simpang Jernih, Aceh Timur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Simpang Jernih
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Timur
KacamatanSimpang Jernih

Simpang Jernih nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Simpang Jernih, Kabupatén Aceh Timur, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Simpang Jernih, Aceh Timur


Gnome-home.svg