Simpang Kanan, Acéh Singkil

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Simpang Kanan
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAcéh Singkil
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri11.10.02
Désa/kalurahan-

Simpang Kanan nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Acéh Singkil, Propinsi Acéh , Indonésia.


Citakan:Simpang Kanan, Acéh Singkil