Sinabulan, Pangururan, Samosir

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Sinabulan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSamosir
KacamatanPangururan

Sinabulan nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Pangururan, Kabupatén Samosir, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Pangururan, Samosir


Gnome-home.svg