Sindanggalih, Cimanggu, Sumedang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Sindanggalih
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSumedang
KacamatanCimanggung
Pamaréntahan
 • Nami KuwuOHAN SEHABUDIN

Sindanggalih nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cimanggu, Kabupatén Sumedang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Citakan:Cimanggung, Sumedang


Gnome-home.svg