Sindanglaut, Lemahabang, Cirebon

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Sindanglaut
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Cirebon
Kacamatan Lemahabang
Pamaréntahan
 • Nami Kuwu Ahmad Jaelani

Sindanglaut nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Lemahabang, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg