Lompat ke isi

Sindangpanon, Banjaran, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Sindangpanon
Kalurahan/Désa

Peta lokasi Kalurahan Sindangpanon
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanBanjaran

Sindangpanon nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Banjaran, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.