Sindangsari, Pabuaran, Sérang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Sindangsari
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Banten
Kabupatén Sérang
Kacamatan Pabuaran

Sindangsari nyaéta salasahiji kalurahan di Kacamatan Pabuaran, Sérang, Propinsi Banten, Indonésia.[1]



Gnome-home.svg
  1. BPS Provinsi Banten. Master File Desa Provinsi Banten Tahun 2016. ISSN: 2356-3745