Sindangsari, Sukasari, Sumedang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Sindangsari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSumedang
KacamatanSukasari

Sindangsari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Sukasari, Kabupatén Sumedang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg