Singabangsa, Ténjo, Bogor

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Singabangsa
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBogor
KacamatanTénjo

Singabangsa nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Ténjo, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.