Singaparna, Tasikmalaya

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Singaparna)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Singaparna
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténTasikmalaya
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.06.24
Désa/kalurahan-

Singaparna nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Tasikmalaya, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.

Profil Pamaréntahan[édit | édit sumber]

Babagéan Administratif[édit | édit sumber]

Sajarah[édit | édit sumber]

Profil Daérah[édit | édit sumber]

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

Géografis[édit | édit sumber]

Démografi[édit | édit sumber]

Transportasi[édit | édit sumber]

Poténsi[édit | édit sumber]

Pertanian[édit | édit sumber]

S : Semua U : Uang A : Adalah M : Milik I : Istri

Perkebunan[édit | édit sumber]

Wisata[édit | édit sumber]