Singkil, Acéh Singkil

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Singkil
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAcéh Singkil
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri11.10.04
Désa/kalurahan-

Singkil nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Acéh Singkil, Propinsi Acéh , Indonésia.


Citakan:Singkil, Acéh Singkil