Sinom Barangtaning Rasa

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Sinom Barangtaning Rasa  
Panulis Haji Hasan Mustapa
Nagara Indonesia
Basa Basa Sunda
Rupa guguritan
Nu medalkeun Kiblat Buku Utama
Kaping dimedalkeun 2009

Sinom Barangtaning Rasa nyaéta guguritan anu ditulis dina basa Sunda ku Haji Hasan Mustapa. Ieu buku guguritan téh dipedalkeun munggaran taun 2009 ku penerbit Kiblat Buku Utama.


Nulis.jpg