Sistim Operasi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Sistim Operasi (Ing. Operating System, OS) hartina sistim paréntah-paréntah nu dipaké pikeun ngajalankeun komputer.


Nulis.jpg


Nulis.jpg