Sistim Operasi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sistim Operasi (Ing. Operating System, OS) hartina sistim paréntah-paréntah nu dipaké pikeun ngajalankeun komputer.


Nulis.jpg


Nulis.jpg