Situ Daun, Ciampéa, Bogor

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Situ Daun
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBogor
KacamatanCiampéa

Situ Daun nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Ciampéa, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg