Situ Lémbang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
{{{Ngaran}}}
300px
Luhur
Perenah Jawa Barat, Indonesia

Situ Lémbang téh hiji danau dikurilingan ku pagunungan anu perenahna di hiji luhurna. Situ atawa danau sorangan kaldéra ti letusan Gunung Sunda 2-3 juta taun ka tukang. ayana diantara Gunung Burangrang , Gunung Tangkuban Parahu jeung Gunung Sunda .

aréa Atikan Pa[édit | édit sumber]

Situ Lembang téh bagian tina Gunung Burangrang kaasup wewengkon militér di handapeun komando Pusdikpassus

Tempo ogé[édit | édit sumber]

  • Gunung Burangrang
  • Java

6°44′22″S 107°34′39″E / 6.73944°S 107.57750°E / -6.73944; 107.57750