Situraja Utara, Situraja, Sumedang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Situraja Utara
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSumedang
KacamatanSituraja
Pamaréntahan
 • Nami KuwuCucu

Situraja Utara nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Situraja, Kabupatén Sumedang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia. Situraja Utara mangrupa hasil pamekaran ti désa Situraja. Kumargi nilik kana kaayaan géografis nu kabagi ku jalan raya Situraja, Situraja dimekarkeun janten 2 désa nyaéta désa Situraja sareng désa Situraja Utara.



Gnome-home.svg