Sobang, Pandéglang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Kacamatan Sobang

Peta lokasi Kacamatan Sobang
Propinsi Banten
Kabupatén Pandéglang
Camat -
Lega - km²
Jumlah pangeusi -
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Sobang nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Pandéglang, Propinsi Banten, Indonésia.[1]



Nuvola filesystems folder home.png
  1. BPS Provinsi Banten. Master File Desa Provinsi Banten Tahun 2016. ISSN: 2356-3745