Sogar, Andam Dewi, Tapanuli Tengah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Sogar
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTapanuli Tengah
KacamatanAndam Dewi

Sogar nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Andam Dewi, Kabupatén Tapanuli Tengah, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Andam Dewi, Tapanuli Tengah


Gnome-home.svg