Sokanandi, Banjarnegara, Banjarnegara

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Désa  Sokanandi
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupatén Banjarnegara
Kacamatan Banjarnegara

Sokanandi nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Banjarnegara, Kabupatén Banjarnegara, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.



Gnome-home.svg