Solokan Jeruk, Solokan Jeruk, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Solokanjeruk
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanSolokanjeruk

Solokanjeruk nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Solokanjeruk, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Citakan:Solokanjeruk, Bandung