Song Joong-ki

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Song Joong-ki

Song Joong-ki (gumelar di Daejeon, Koréa Kidul, 19 Séptémber 1985; umur 34 taun) nyaéta saurang aktor asal Koréa Kidul anu mimiti kawentar tina peranna minangka Yoo Si-jin dina sérial tipi Descendants of the Sun taun 2016.

Rujukan[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg