Sorodot gaplok

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Sorodot gaplok nyaéta ampir sarua jeung éngklé, ngan batuna dibawa ku suku bari leumpang gancang terus sarua ditajongkeun kana batu séjén anu ditangtungkeun

Palaturan[édit | édit sumber]

(seja diserat)


Arjuna Wayang.jpg


Nulis.jpg