Sosopan, Kotapinang, Labuhanbatu Kidul

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Sosopan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLabuhanbatu Kidul
KacamatanKotapinang

Sosopan nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Kotapinang, Kabupatén Labuhanbatu Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Kotapinang, Labuhanbatu Kidul


Gnome-home.svg