Srengseng, Kembangan, Jakarta Barat

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Srengseng
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi DKI Jakarta
Kota Jakarta Barat
Kacamatan Kembangan

Srengseng nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Kembangan, Kota Jakarta Barat, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg