Sri Agung, Padang Ratu, Lampung Tengah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Sri Agung
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Tengah
KacamatanPadang Ratu

Sri Agung nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Padang Ratu, Kabupatén Lampung Tengah, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Padang Ratu, Lampung Tengah


Gnome-home.svg