Sri Basuki, Kotabumi, Lampung Kalér

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Sri Basuki
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Kalér
KacamatanKotabumi

Sri Basuki nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Kotabumi, Kabupatén Lampung Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Kotabumi, Lampung Kalér


Gnome-home.svg