Sri Katon, Tanjung Bintang, Lampung Kidul

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Sri Katon
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Kidul
KacamatanTanjung Bintang

Sri Katon nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Tanjung Bintang, Kabupatén Lampung Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Tanjung Bintang, Lampung Kidul


Gnome-home.svg