Tanjung Bintang, Lampung Kidul

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Tanjung Bintang

Peta lokasi Kacamatan Tanjung Bintang
Propinsi Lampung
Kabupatén Lampung Selatan
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Tanjung Bintang nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Lampung Selatan, Propinsi Lampung , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Lampung Selatan Citakan:Tanjung Bintang, Lampung Selatan


Nuvola filesystems folder home.png