Sri Menanti, Air Hitam, Lampung Kulon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Sri Menanti
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Kulon
KacamatanAir Hitam

Sri Menanti nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Air Hitam, Kabupatén Lampung Kulon, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Air Hitam, Lampung Kulon


Gnome-home.svg