Sridadi, Wonosobo, Tanggamus

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Sridadi
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTanggamus
KacamatanWonosobo

Sridadi nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Wonosobo, Kabupatén Tanggamus, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Wonosobo, Tanggamus


Gnome-home.svg