Wonosobo, Tanggamus

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wonosobo
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiLampung
KabupaténTanggamus
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri18.06.03
Désa/kalurahan-

Wonosobo nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Tanggamus, Propinsi Lampung , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Tanggamus Citakan:Wonosobo, Tanggamus