Stabat Baru, Stabat, Langkat

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Stabat Baru
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLangkat
KacamatanStabat

Stabat Baru nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Stabat, Kabupatén Langkat, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Stabat, Langkat


Gnome-home.svg