Suka Makmue, Nagan Raya

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Suka Makmue

Peta lokasi Kacamatan Suka Makmue
Propinsi Acéh
Kabupatén Nagan Raya
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Suka Makmue nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Nagan Raya, Propinsi Acéh , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Nagan Raya Citakan:Suka Makmue, Nagan Raya


Nuvola filesystems folder home.png