Sukahaji, Babakanciparay, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan Sukahaji
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBandung
KacamatanBabakan Ciparay

Sukahaji nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Babakan Ciparay, Kota Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.