Sukajadi, Cibaliung, Pandéglang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Sukajadi
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiBanten
KabupaténPandéglang
KacamatanCibaliung

Sukajadi nyaéta salasahiji désa di Kacamatan Cibaliung, Pandéglang, Propinsi Banten, Indonésia.



Gnome-home.svg