Lompat ke isi

Sukajadi, Wado, Sumedang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Sukajadi
Kalurahan/Désa
Peta
Peta lokasi Kalurahan Sukajadi
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSumedang
KacamatanWado

Sukajadi nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Wado, Kabupatén Sumedang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.