Sukajaya, Agrabinta, Cianjur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Sukajaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCianjur
KacamatanAgrabinta

Sukajaya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Agrabinta, Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg