Sukajaya, Tamansari, Bogor

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Sukajaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBogor
KacamatanTamansari

Sukajaya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Tamansari, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg