Sukakarya, Sabang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Sukakarya

Peta lokasi Kacamatan Sukakarya
Propinsi Acéh
Kota Sabang
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Sukakarya nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Sabang, Propinsi Acéh , Indonésia.


Citakan:Kota Sabang Citakan:Sukakarya, Sabang


Nuvola filesystems folder home.png