Sukakerta, Kadupandak, Cianjur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Sukakerta
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCianjur
KacamatanKadupandak

Sukakerta nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Kadupandak, Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg