Sukaluyu, Cibeunying Kalér, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Sukaluyu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBandung
KacamatanCibeunying Kalér

Sukaluyu nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Cibeunying Kalér, Kota Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg