Sukaluyu, Kadupandak, Cianjur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Désa Sukaluyu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCianjur
KacamatanKadupandak

Sukaluyu nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Kadupandak, Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.