Sukaluyu, Pangaléngan, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Sukaluyu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanPangaléngan

Sukaluyu nyaéta salasahiji désa di kacamatan Pangaléngan, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg